Uitnodiging Kunstcafé Drechtsteden 2 juli

Klik hier voor de on-line versie
 
 
banner
  www.kunstcafedrechtsteden.nl | 05 oktober 2022  
 
 

Zaterdag 2 juli Kunstcafé Drechtsteden!

Zaterdag 2 juli a.s. is er de laatste Kunstcafé Drechtsteden voor de vakantie.

Je bent van harte uitgenodigd om met anderen van gedachten te wisselen over kunst en cultuur. Kom meepraten en meedenken! Vertel bijvoorbeeld wat over jouw werk of project. Misschien heb je goede tips voor anderen of wil je je werk laten zien aan anderen in een gezellige ongedwongen omgeving.

We kijken er naar uit om je ontmoeten en bij te praten!

Vakantie
in verband met de vakantie is er In de maand augustus geen Kunstcafé Drechtsteden.
Zaterdag 3 september, na de vakantie, is er weer Kunstcafé.

De Verbinding 2022

Ook dit jaar is er weer een 'Verbinding' met als thema 'licht/ligt'. Je kunt dit thema op verschillende manieren interpreteren en dat is juist de bedoeling. Is het iets met 'licht'? of met 'ligt'? Of misschien wel allebei? Of alledrie... (voor de doordenkers onder ons!).

Wil je meedoen aan ‘De Verbinding 2022’? Meld je aan en maak een kunstwerk in je eigen discipline met als thema ‘licht/ligt’.

Zorg dat je kunstwerk klaar is om te presenteren tijdens de bijeenkomst van Kunstcafé Drechtsteden op zaterdag 1 oktober 2022.

Aanmelden kan via onderstaande link:
http://www.kunstcafedrechtsteden.nl/index.php/km
Als je je aanmeldt, ontvang je in de aanloop naar De Verbinding enkele mails met aandachtspunten.

In the picture
Graag hebben we iedere maand een korte presentatie waarin een van jullie zich voorstelt en werk laat zien waar je mee bezig bent. Denk aan: in 10 minuten vertellen wie je bent en wat je doet en natuurlijk wat werk laten zien. Dit werk kan bijvoorbeeld middels een mini expositie of Power-point presentatie op een scherm getoond worden.

Wil je zelf aankomende zaterdag of op een ander moment een presentatie geven over je werk? Laat het dan even weten aan Cees op cees@kunstcafedrechtsteden.nl. Dan plannen we dat in, zodat niet iedereen tegelijk zijn presentatie houdt.Graag tot zaterdag 2 juli!


Met creatieve groet,
Cees & Isolde van Meerten 

Cultureel Centrum Cascade in zaal BOVEN van 16:00 tot 18:00 uur.
Hoge Kade 50, 3341 BE Hendrik-Ido-Ambacht

 

___________________________________

Kunstcafé Drechtsteden een plek om met anderen van gedachten te wisselen over kunst en cultuur. Kom meepraten en meedenken! Vertel over jouw werk of project. Misschien heb je goede tips voor anderen of wil je je werk laten zien aan anderen
in een gezellige ongedwongen omgeving.

_____________________________________

 
 
 

Heb je nieuws voor de site of nieuwsbrief?

Laat het ons weten via  info@kunstcafedrechtsteden.nl

facebook

Beste Bezoeker,

Je ontvangt deze e-mail omdat je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Wil je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvnagen kan je je hier »uitschrijven

(c) 2018 Kunstcafé Drechtsteden All right reserved

Powered by AcyMailing