Nieuwsbrief Kunstcafé Drechtsteden oktober

Klik hier voor de on-line versie
 
 
banner
  www.kunstcafedrechtsteden.nl | 01 februari 2023  
  Beste Bezoeker

Kunstcafé Drechtsteden - 'De Verbinding'
Wat een geweldige opkomst was er zaterdag 1 oktober bij Kunstcafé Drechtsteden! Maar liefst 16 kunstenaars die presenteerden een kunstwerk bij het jaarlijks terugkerende project De Verbinding.

Wat hebben we genoten! Er waren dit jaar veel schilderijen met allen een verrassende uitwerking van het thema ‘licht/ligt’. Waar de ene kunstschilder (één van) de drie betekenissen van dit thema in zijn of haar werk liet terugkomen, onderzocht de ander wat meer de werking van licht en hoe je dit kunt vangen. Daarnaast werden we op meerdere gedichten getrakteerd en waren er ook nog kunstwerken op het gebied van beeldhouwwerk, fotografie en collages te zien. Het was mooi om te zien hoe iedere kunstenaar haar of zijn eigen interpretatie gaf aan het thema en leuk om te horen hoe ieder een toelichting gaf op het eigen werk. Op naar de volgende verbinding!

Klik hier voor een fotoverslag5 en 6 november

Open Atelier Route Zwijndrecht
https://atelierroutezwijndrecht.nl/


Oproep: In the picture
Graag hebben we iedere maand een korte presentatie waarin een van jullie zich voorstelt en werk laat zien waar je mee bezig bent. Denk aan: in 10 minuten vertellen wie je bent en wat je doet en natuurlijk wat werk laten zien. Dit werk kan bijvoorbeeld middels een mini expositie of Power-point presentatie op een scherm getoond worden.

Wil je zelf aankomende zaterdag of op een ander moment een presentatie geven over je werk? Laat het dan even weten aan Cees op cees@kunstcafedrechtsteden.nl. Dan plannen we dat in, zodat niet iedereen tegelijk zijn presentatie houdt.

Met creatieve groet,
Cees & Isolde van Meerten


 

Cultureel Centrum Cascade in zaal BOVEN van 16:00 tot 18:00 uur.
Hoge Kade 50, 3341 BE Hendrik-Ido-Ambacht

 

___________________________________

Kunstcafé Drechtsteden een plek om met anderen van gedachten te wisselen over kunst en cultuur. Kom meepraten en meedenken! Vertel over jouw werk of project. Misschien heb je goede tips voor anderen of wil je je werk laten zien aan anderen
in een gezellige ongedwongen omgeving.

_____________________________________

 
 
 

Heb je nieuws voor de site of nieuwsbrief?

Laat het ons weten via  info@kunstcafedrechtsteden.nl

facebook

Beste Bezoeker,

Je ontvangt deze e-mail omdat je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Wil je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvnagen kan je je hier »uitschrijven

(c) 2018 Kunstcafé Drechtsteden All right reserved

Powered by AcyMailing